Accesul și utilizarea site-ului dorobanturesidence.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați cu bună știință termenii și condițiile de utilizare.

  1. Website-ul dorobanturesidence.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului dorobanturesidence.ro. Dorobanturesidence.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Dorobanturesidence.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/ sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

  1. Folosirea portalului dorobanturesidence.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Pentru ca dorobanturesidence.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

  • website-ul se va utiliza doar pentru informarea publicului prin intermediul informațiilor relevante domeniului de activitate a prestatorului de servicii.
  • nu se pot copia sau distribui informațiile de pe dorobanturesidence.ro (text, fotografii, videoclipuri, sau orice alte materiale) fără a obține în prealabil acordul scris și trimis prin e-mail de la administratorul dorobanturesidence.ro.
  • nu aveți dreptul de a modifica sau degrada nici o parte a dorobanturesidence.ro, în afară de părțile unde aveți legal și prestabilit acces, prin intermediul contului de utilizator.
  • nu se pot publica pe dorobanturesidence.ro informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii, etc).

Drepturile proprietății intelectuale 

Ca vizitator conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică dorobanturesidence.ro.

Toate informațiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de către dorobanturesidence.ro. Dorobanturesidence.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare. Dorobanturesidence.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru informațiile publicate în conturile de partener ale clienților.